2011. február 14., hétfő

Unokatestvérnél

Posted in , , by lebegőlány | Edit
Délután kint nem volt rossz idő, sütött a nap, 20 °C körül járt a hőmérséklet. Áthívott az unokatestvérem magához. Nem laknak mesze, csak pár méterre van tőlünk az a társasház ahol laknak. A házhoz tartozik egy közös kert ami csupa zöld és telis-tele van fával. Egy kapus kerítés védi meg az idegenektől, amit egy frissen vágott bokor követ párhuzamosan. A ház maga három emeletes, fehér színű és minden lakáshoz egy szép nagy erkély tartozik.
A kapuhoz érve bepötyögtem a kódot a kapuba, hogy betudjak menni, unokatestvérem izgatottan integetett az első emeleti erkélyükről. A ház bejáratánál ismét be kellett írni a kapukódot. A lépcsőházban gyorsan felszaladtam a lépcsőn és egymás nyakába ugrottunk.
Beléptem a lakásukba ahol a frissen mosott ruha és az aznapi ebéd illata csapott meg. Beloholtunk a legnagyobb szobájukba, amit nappalinak használtak. A falon virágos tapéta volt és az ajtó mellett egy szekrénysorsorozat foglalt helyett a tv társaságával. A tv-vel szemben egy zöld színű sarokkanapé található, amire egyből lehuppantunk.
Beszélgettünk sok mindenről; barátok, fiúk, iskola.
Miútán mindezt áttárgyaltuk, neki kezdtünk nyújtani, a szőnyegen. Megpróbáltam lemenni francia spárgába jobb lábbal és végre sikerült.

Azután folytattuk tovább a nyújtásokat és a tornázgatást.